Wedstrijd verslagen

19-oktober 2015:

Zondag was het weer zover en mochten onze jeugdteams hun tegenstanders gaan bezoeken. De U15 wist een nipte overwinning te boeken op BC Geldrop. Het werd 5-3. De U17-2 mocht het opnemen tegen BC ’t Veertje uit Boekel. Met een 6-2 overwinning in de pocket keerden zij weer terug naar het Lithse. De U17-1 mocht naar Tilburg afreizen om te strijden tegen BC Tilburg. Het werd een dikke overwinning zonder zelfs een game te verliezen. Knap gedaan allemaal! De eerst volgende thuiswedstrijden zijn voor de beide U17 teams op 1-11-15. Een weekje later op 8-11-15 spelen alle teams weer thuis. Aanvang 10.00 uur.

Wedstrijd tegen Allouette 28-10-’12

Badminton wedstrijd tegen Allouette U-15

We hadden  verwacht dat dit een moeilijke wedstrijd zou worden omdat deze club eerste stond. Maar de tegenstander bleek heel klein te zijn. Dus we hebben ze een beetje onderschat. Dit zijn alle uitslagen van de wedstrijden:

MD
Stan Denneboom & Jomme Sernee – Thijs van den Biggelaar & Pjotr Moers
Uitslag: 21-18 en 21-16

DD
Lotte Kocken & Maureen Lacet – Kim Wassenaar & Chiara van Veen
Uitslag: 21-15, 13-21 en 12-21

1ste ME
Jomme Sernee – Thijs van den Biggelaar
Uitslag: 21-18 en 22-20

1ste DE
Femke van Oorschot – Chiara van Veen
Uitslag: 21-13 en 21-15

2de ME
Stan Denneboom – Pjotr Moers
Uitslag: 21-14 en 21-14

2de DE
Lotte Kocken – Kim Wassenaar
Uitslag: 21-19 en 21-12

GD
Stan Denneboom & Femke van Oorschot – Thijs van den Biggelaar & Kim Wassenaar
Uitslag: 16-21, 21-18 en 17-21

GD
Jomme Sernee & Maureen Lacet – Pjotr Moers & Chiara van Veen
Uitslag: 21-19 en 21-16

Zoals je ziet heeft Lith toch met 6-2 gewonnen. Toch zaten er moeilijke wedstrijden tussen en hebben er 2 verloren. We staan nu wel eerste in de poule en hopelijk kunnen we dit vast houden.

Gemaakt door Stan Denneboom

 

Start van de competitie.

Zondag 16 september om 10.00 uur was het dan zover. De eerste competitiewedstrijd van het seizoen voor zowel het U-11 team uit Lith als de tegenstanders uit Geldrop.

We begonnen  met de dubbels. Melle en Bram werden met 2 keer 21-9 verslagen. Denise en Lisanne maakten er al meteen een spannende partij van en ze wonnen met 22-20.

Daarna gingen de enkelspelen beginnen. Bibi en Melle verloren beide in 2 games. Bram wist nog net één game te pakken, maar kon de beslissende game niet winnend afsluiten. Denise wist na een goede tip van trainster Jacqueline heel knap in 3 games te winnen. De totaalscore was nu 2-3. De laatste 2 dubbels moesten nog gespeeld worden. Helaas konden Bibi en Melle het samen niet redden, maar Lisanne en Bram wonnen knap in 3 games. Al met al hebben de vele toeschouwers (waarvoor dank!) een hele mooie eerste wedstrijd gezien met een eindscore van 3-5.

Het was nog een beetje wennen  met de lijnen, de puntentelling en het serveren bij sommigen, maar de kop is eraf en we hebben er zin in.

Groetjes Nicole                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Teamcaptain U-11

 

De 6de wedstrijd tegen Veertje.

Op zondag 4 november moesten we een wedstrijd spelen.  We vertrokken om kwart voor negen bij de sporthal.  Toen we er na 35 min. waren had de moeder van Demi beloofd dat als wij met 8-0 zouden winnen dat we bij de Mac een ijsje zouden gaan eten!  Eerst moesten Milan en Demi de mannen enkel en dubbel spelen het was wel een beetje spannend maar ze hadden gewonnen.  Daarna moesten Anne en ik Jelke de dames enkel spelen en Lisa en Jelke de dames dubbel,dit hadden we glansrijk gewonnen!  Demi en Lisa moesten ook nog de mix en wonnen ook!  Dus toen op naar de Mac! Bedankt voor het heerlijke ijsje!

Groetjes Jelke